Menu Sluiten

Dier inschrijven

Nieuw Talent ?

We zijn blij met nieuwe aanwinsten: bijna elk stressvrij huisdier – van Duitse dog tot wandelende tak – is welkom!

Is je dier nog niet zo oud dat hij/zij je niet meer goed kan zien of horen en denk je dat hij/zij geschikt is voor ons bestand? Mooi hoeft-ie absoluut niet te zijn, maar dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Als het om een hond gaat, volgt hij dan de basiscommando’s altijd direct op? Heb je hem buiten je eigen omgeving ook altijd goed onder controle? Schrikt hij niet van een onverwachte beweging of knal? Is hij gewend aan flitslicht? Ben je eigenlijk altijd al intensief met je dier aan het trainen en genieten jullie daar beiden van? Katten moeten onverstoorbaar en 200% stressvrij zijn.

Voordat je je dier opgeeft heb je natuurlijk onze spelregels gelezen. Als je dier in ons bestand staat maak je kans dat hij voor een opdracht wordt opgeroepen. Het spreekt voor zich dat jijzelf bij die opdracht aanwezig bent en er je uiterste best voor doet dat aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet wordt gekomen. Vat e.e.a. niet te licht op, een opdracht is keihard werken: zowel voor je dier als voor jezelf!

Meld je dier nu -geheel vrijblijvend en kostenloos- aan ! Registreer nu hier en maak een profiel van je dier aan! (tip: pak je laptop of tablet, telefoon gaat echt niet lekker). Let op, een profiel aanmaken van je dier heeft alleen zin als je de vereiste foto’s bij de hand hebt om die naar het profiel te uploaden: d.w.z. minimaal één foto van het dier in zijn geheel staand -en profile- en één close-up van de kop. Probeer goede foto’s te gebruiken, gemaakt tegen een neutrale achtergrond.

Onze klanten zien ook graag bewegend beeld: upload daarom liefst ook een korte video van max. 1 minuut (is je dier een hond laat dan ook zien hoe hij minimaal twee standaard commando’s uitvoert: dus bijv.: zit, af, sta, hierkomen etc. etc.).

Wil je meer weten? Kijk dan bij “vaakgestelde vragen”.